Welcome Guest Search | Active Topics |

Secure data connection with SSL / issues with WM5 Options · View
Rolf Kluge
#1 Posted : Thursday, May 20, 2010 2:35:49 PM
Rank: Advanced Member



Joined: 1/17/2010
Posts: 52
Points: 156
Hi all,
we increased the security level for internet connection. The new version of SmartRunner for Windows Mobile (v1.4.5) has data connection with SSL included.

This works pretty good with Windows Mobile 6 device. However, there may be some issues with older devices (Windows Mobile 5), since some SSL-root-certificates are not preinstalled there. When you use Upload or Login on the mobile "No Dataconnection" appears even though internetconnection is availlable.

Please install missing certificate. We prepared a cab-installation file [1] for that purpose. Please download, copy on the device and install. The data connection will be availlable afterwards and will work as good as on the other Windows Mobile 6 devices.

[1] http://www.smartrunner.c...install_sslcert_wm5.cab

We apologize for any inconveniences.

Cheers, Rollek
Pelekekona
#2 Posted : Sunday, May 01, 2011 3:46:06 PM
Rank: Newbie



Joined: 3/12/2011
Posts: 3
Points: 9
Hi,

seems that the link is broken. Can you please provide another one?

I just installed the latest version and am no not able to upload my tracks...
RalfE
SmartRunner SmartRunner Support
#3 Posted : Monday, May 02, 2011 3:12:47 PM
Rank: Advanced Member



Joined: 7/1/2010
Posts: 246
Points: 780
The SSL certificate is now located under http://www.smartrunner.com/page.../install_sslcert_wm5.cab.
Best regards,
Ralf

Developer for Windows Mobile and Windows Phone 7
Pelekekona
#4 Posted : Tuesday, May 10, 2011 5:11:11 PM
Rank: Newbie



Joined: 3/12/2011
Posts: 3
Points: 9
In the meantime I installed the certificate but still cannot upload my tracks. I already installed two older versions again but even those do not upload any more. Is there a possibility to upload using the pc? do in need to reinstall windows mobile? is it possible to deinstall the certificate in case it does not work with the older versions?
Pelekekona
#5 Posted : Friday, June 03, 2011 10:24:35 AM
Rank: Newbie



Joined: 3/12/2011
Posts: 3
Points: 9
Finally I managed to upload all my tracks of last month...

I have an XDA Orbit and reinstalled it completely:

1. Original ROM from O2
2. NETCFv35.wm.amv4i.cab
3. SmartRunner_PPC_v1.6.1.4

I restored the backup of the route storage. Although the routes were not displayed chronologically, I could upload them all.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.